Cursus

Heeft u interesse in een cursus dan kunt u contact opnemen via het contactformulier.

Groepen

Heeft u belangstelling om met een groep, bijvoorbeeld als bedrijfsuitje, een workshop te doen? In een dagdeel past  bijvoorbeeld het maken van een gevelsteen, een vaas, een gezamenlijk beeld of ander object. In overleg kan een programma worden besproken voor een leuke en creatieve activiteit.

Het is ook mogelijk een arrangement te organiseren. Er zijn diverse combinaties met activiteiten in de omgeving mogelijk. Bijvoorbeeld een keramiek/ tekenworkshop in combinatie met een uiterwaardenwandeling in het wild of een rondleiding met verzorgde lunch in de onder architectuur aangelegde tuin d’Alde Coninckshof in Weurt (www.opentuinbijnijmegen.nl).

Natuurlijk zijn ook kinderen welkom. Vooral in de zomer is het fijn toeven in onze grote tuin waar ook geiten te vinden zijn. Het is mogelijk in de tuin of bij u thuis een kinderworkshop (max 2 a 3 uur) te doen waarbij de kinderen bijvoorbeeld een beeldje van klei kunnen maken of schilderen en tekenen met een opdracht. Eventueel kan ook een arrangement worden georganiseerd met andere activiteiten in de omgeving.

Vragen? U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen.